marți, 4 septembrie 2012

Haideti sa pretuim clipa!

Acum o saptamina am trait o clipa mai aproape de cer...nu o zic in zadar pe bune eram cred ca la 0.5m fata in fata cu Dumnezeu...Imi era enorm de teama caci nu stiam unde va hotari sa ma trimita in rai sau in iad,nu eram sigura daca am trait demn acesti ani pe pamint.
Timp de o ora tremuram intruna nu ma putea calm caci vazusem moartea cu ochii,genunchii amurtise involuntar,respiram aerul rece de afara si nu aveam nici o senzatie in afara de frica.Auzeam pe parbriz cum se scurgeau abundent picaturile de ploaie. Imi era frica de toti noi cei care aveam aceeas senzatie.Imi venea sa pup pamintul ca ne-a mai dat o sansa ca sa apreciem clipa aici si acum. Caci o alta sansa nu vom avea.In acel moment mi-am dat sama cit de important e sa fim buni cu toata lumea caci cine stie ce va fi in 5 minute.

Aprecia-ti iubitii,sotii,familia,parintii,prietenii si toti care va inconjoara...pentru ca cind simti iubirea lor te simti mai puternic mai protejat.Si dumnezeu e mai indulgent pentru ca vede ca pe tine te asteapta acasa si tu trebuie neaparat sa ajungi acasa!

Un comentariu: