duminică, 1 aprilie 2012

Arta de a crede!

 Arta de a crede!

Eu cred...Poate par naivă dar cred în oameni cred în capacitațile lor,cred în ceea ce spun,în ambiția fiecărui.
Sunt fericită când aud diverse istorioare despre persoane care obțin succese.Sincer să spun mă stimulează și pe mine,de a învăța mai mult...căci viața e prea scurtă ca sa perdem timpul.
Probabil că fiecare din noi are cîte un talent nedescoperit căci toți suntem foarte diferiți...actualmente făcîndu-mi ordine în poze am dat de o poza cu toate pietenele ,analizînd pe fiecare ,trasăturile fetelor, ochii,zîmbetul am observat cît suntem de deosebite dar în acelaș timp una pentru toate și toate pentru una! O simplă poză poate spune multe despre om...de fapt despre caracterul lui,încrederea în sine etc.
Un lucru e cert nu putem trăi singuri în această lume... fară contingent fară oamenii dragi făra acei care ii intilnim pe strada,fiecare din noi e o lume aparte doar că trebuim descoperiți, pentru a fi descoperiți avem nevoie de increderea celor din jur
pentru a putea fără sfială să facem ceea ce întradevăr dorim sufletește nu doar ceea ce trebuie.
Sunt prea multe legi poate a venit timpul să le mai evităm și să facem ceea ce simțim cu adevărat,sunt sigură că vom deveni mai buni!
E nevoie să credem în fiecare din noi!


2 comentarii:

  1. Primul pas către „a schimba lumea”, este să te schimbi pe tine însuți! Iar pentru a te schimba pe tine însunți, este nevoie să crezi în tine!

    P.S: Frumoase cuvinte!

    RăspundețiȘtergere