joi, 14 iunie 2012

Să copilărim un pic!


Suntem cu adevărat vii dacă ne aparăm cu inverșunare dreptul de a ramâne copii în suflet. Suntem cu adevărat vii dacă ne aparăm dreptul de a ramâne încăpățânați, de a nu permite să se ridice tonul la noi, sau să ni se impună ceva umilitor drepturilor noastre de a fi oameni.. 

De altfel, asta e trasatura unui actor bun. Să fie VIU. Să fie adevarat. Să nu "joace”nimic. Din nefericire, actoria e odios folosită în scopuri mișelești. Am fost antrenată să depistez minciuna, iar acum sunt din ce în ce mai îngrozită că nu mai pot întalni decat rar un om curat. Un om adevarat. Un... copil.

Nu am știut cu adevărat cine sunt până nu am întalnit arta actorului. Abia atunci am înteles caâ de prețioasă e viața. Cât de important e să te cunoști. Cât de important e să iubești și să te revolți împotriva a tot ce incearcă să ucidă iubirea. Să fii copil înseamnă să fii viu.

Ești înca viu cât poți să faci ceea ce te reprezintă și poți să intorci spatele unui om care ridica tonul la tine. Ești viu cât poți să râzi sau să plângi în hohote când ceva te bucură sau te supară. Esti viu dacă te temi de întuneric și cauți cu speranță lumina. 

Ai dreptul să lupți pentru dreptul de a fi copil toata viața ta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu